Öffentliche Seite

Ehető tálka alkalmazása:

Készítsünk a megszokottnál sűrűbb palacsinta tésztát. Forrósítsuk fel a készüléket forró olajban, mártsuk be kb. 2/3-ig a bekevert sűrű palacsinta tésztába, majd helyezzük vissza az olajba az így kialakult megsült tálkát csipesszel vegyük ki és csepegtessük le. Kihűlés után tetszés szerint tölthetjük pl.fagylalttal, pudinggal.

et1tet1 2 set1 1 s



Urbán László és neje Viktória jótanácsai:

Hozzávalók:

- kb 3 dl tej 1 dl szódaviz (vagy buborékos ásványviz)
- 3 csomag vaniliacukor (esetleg egy fiola vanilia aroma)
- annyi liszt, hogy egy nagyon sürü palacsinta tésztát kapjunk. Most nem mértem, de kb 30 dkg volt a liszt.

Elkészítése:

Egy kis lábasba öntöttem az olajat, de legközelebb biztos, hogy egy mélyebb serpenyőbe fogom tenni, mert akkor nem egyenként kell sütögetni. A kelyhek -formáról történő- levételét nem csipesszel, hanem egy hurkapálca vékonyságu saslik pálcával segitettem le. (nagyon könnyen levált a formáról)

A fagyi receptek ITT találhatóak


Szendvics recept:

Hozzávalók:

- 500 g puha tehéntúró
- 500 ml tej
- 100 g vaj
- 1 köteg snidling
- só, fehérbors
- ízlésnek megfelelő zöldségek

Elkészítése:

Keverd habosra a vajat, majd ad hozzá a tehéntúrót. Hígisd fel a tejjel, majd sózd és borsozd meg. Ezután apróra vágott snidlinget keverj a krémhez. Ezzel a krémmel kend meg a kenyérszeleteket. Ízlésed szerinti zöldségekkel díszítheted.

tf50ttf50 1 stf50 2 s


Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.

Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! e-mail címen.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

This page uses cookies to help you get a better browsing experience. By continuing to browse the page or by clicking "Accept", you agree to the use of cookies.