Öffentliche Seite

Szárnyasok bepácolása sütéshez:

Annyi tejbe, amennyi a húst ellepi, beletörünk néhány gerezd fokhagymát , és a szárnyas húst egy-két napig hűtőben pácoljuk. A végén szárazra töröljük, és a sütés előtt megsózzuk.

Marha szelet pácolása sütéshez:

A szeleteket megkenjük olajjal, megszórjuk őrölt borssal, és vékonyra vágott hagymakarikákkal borítjuk be. Becsomagolva 2-4 napig pácoljuk hideg helyen. Sütés előtt a pác maradványait lekaparjuk és a húst besózzuk.


Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.

Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! e-mail címen.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

This page uses cookies to help you get a better browsing experience. By continuing to browse the page or by clicking "Accept", you agree to the use of cookies.