Szárnyasok bepácolása sütéshez:
Annyi tejbe, amennyi a húst ellepi, beletörünk néhány gerezd fokhagymát , és a szárnyas húst egy-két napig hűtőben pácoljuk. A végén szárazra töröljük, és a sütés előtt megsózzuk.
Marha szelet pácolása sütéshez:
A szeleteket megkenjük olajjal, megszórjuk őrölt borssal, és vékonyra vágott hagymakarikákkal borítjuk be. Becsomagolva 2-4 napig pácoljuk hideg helyen. Sütés előtt a pác maradványait lekaparjuk és a húst besózzuk.
Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.
Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! e-mail címen.
Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.