Disznósajt recept:
Hozzávalók:
A sonkaprés méretének megfelelő mennyiségű disznó-fejhús,szív,nyelv ízlés szerint
Elkészítés:
A sertésfejről lefőzzük a húst, és a hozzáadott szívet, nyelvet és színhúst puhára főzzük.( abalében).Ízlés szerint ízesítjük foghagymával, sóval, őrölt borssal, majd a sonkaprés aljába tesszük. A tetejét felhelyezzük és a rugók összenyomása után az akasztókat rögzítjük. Vízzel telt fazékban kb. 1/2 óráig főzzük, hogy a hús összeföljön, közben a rugók nyomóerejét folyamatosan növeljük. A főzési idő eltelte után a prést hagyjuk kihűlni és csak a teljes lehűlés után bontjuk. Sonkaprésünkben gyomor, illetve műbél alkalmazása nélkül készíthetjük el, a saját ízlésünk szerint fűszerezett, zsírcsomóktól mentes ízletes disznósajtot.
Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.
Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.