Lakossági oldal:

Szárnyasok bepácolása sütéshez:

Annyi tejbe, amennyi a húst ellepi, beletörünk néhány gerezd fokhagymát , és a szárnyas húst egy-két napig hűtőben pácoljuk. A végén szárazra töröljük, és a sütés előtt megsózzuk.

Marha szelet pácolása sütéshez:

A szeleteket megkenjük olajjal, megszórjuk őrölt borssal, és vékonyra vágott hagymakarikákkal borítjuk be. Becsomagolva 2-4 napig pácoljuk hideg helyen. Sütés előtt a pác maradványait lekaparjuk és a húst besózzuk.


Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.

Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.