Ehető tálka alkalmazása:
Készítsünk a megszokottnál sűrűbb palacsinta tésztát. Forrósítsuk fel a készüléket forró olajban, mártsuk be kb. 2/3-ig a bekevert sűrű palacsinta tésztába, majd helyezzük vissza az olajba az így kialakult megsült tálkát csipesszel vegyük ki és csepegtessük le. Kihűlés után tetszés szerint tölthetjük pl.fagylalttal, pudinggal.
Urbán László és neje Viktória jótanácsai:
Hozzávalók:
- kb 3 dl tej 1 dl szódaviz (vagy buborékos ásványviz)
- 3 csomag vaniliacukor (esetleg egy fiola vanilia aroma)
- annyi liszt, hogy egy nagyon sürü palacsinta tésztát kapjunk. Most nem mértem, de kb 30 dkg volt a liszt.
Elkészítése:
Egy kis lábasba öntöttem az olajat, de legközelebb biztos, hogy egy mélyebb serpenyőbe fogom tenni, mert akkor nem egyenként kell sütögetni. A kelyhek -formáról történő- levételét nem csipesszel, hanem egy hurkapálca vékonyságu saslik pálcával segitettem le. (nagyon könnyen levált a formáról)
A fagyi receptek ITT találhatóak
Szendvics recept:
Hozzávalók:
- 500 g puha tehéntúró
- 500 ml tej
- 100 g vaj
- 1 köteg snidling
- só, fehérbors
- ízlésnek megfelelő zöldségek
Elkészítése:
Keverd habosra a vajat, majd ad hozzá a tehéntúrót. Hígisd fel a tejjel, majd sózd és borsozd meg. Ezután apróra vágott snidlinget keverj a krémhez. Ezzel a krémmel kend meg a kenyérszeleteket. Ízlésed szerinti zöldségekkel díszítheted.
Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.
Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. e-mail címen.
Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.